Monday, September 12, 2011

Glam look: Episodul 1

Trebuie să recunosc, majoritatea modelelor de pe podium mi se par doar anorexice urâte, trase la faţă şi prin inel, care au inteligenţa unui scarabeu şi privirea unui zombie. Dar, din când în când, mai dau pe net de câte o feţişoară simpatică, aranjată cât să-ţi încânte privirea, în condiţiile în care, la TV nu vezi decât outfit-uri oribile, care numai pentru ieşit pe stradă nu sunt. Eu prefer stilul clasic, simplu, nu pun pe mine decât maxim 3 culori şi îmi aranjez părul în aşa fel încât să nu sară în evidenţă, dar să arate ordonat şi îngrijit. Acesta este primul articol dintr-o serie care îmi va oferi mie prilejul să comentez câteva fotografii, deşi majoritatea merită doar admirate. :)
Enjoy !


Bluza cu model floral este . 


Pur şi simplu ador cum se revarsă părul într-o parte, arată ordonat, îngrijit, se vede că Petra Němcová ştie să atragă privirile printr-un look simplu, stilat şi un outfit mai mult decât elegant.


Jeanşii rupţi s-au purtat anul acesta mai mult ca niciodată. Unele persoane au căzut în penibil însă, îmbrăcând blugi rupţi, tăiaţi excesiv, ce se încadrează în kitsch.
Şi pentru final, adaug faptul că blondul asociat cu un chip aşa de natural şi cu ochii atât de bine definiţi reprezintă o alegere extrem de bună pentru o ieşire în oraş la o cafea sau la o plimbare.  


Ca o bătaie de aripi : Genele


Genele noastre nu reprezintă doar nişte fire de păr care ne cresc la întâmplare, sunt darul cu care Mama-Natură ne-a înzestrat pentru a ne proteja ochii de praf şi alte corpuri străine. Şi pentru că folosim foarte mult ochii pentru a comunica,  genele ne ajută să adăugăm culoare şi înţeles privirilor prin fluturarea lor.

Ar fi infinit mai drăguţ şi infinit mai folositor dacă genele ar părea mai lungi, mai dese şi imaculate. Nu trebuie să ne naştem cu gene lungi şi groase pentru a avea o privire seducătoare. Până la urmă, care mai este rostul machiajului? :) Tot ce îţi trebuie este atingerea magică unui aplicator de mascara.

Mascara, sau rimmel-ul, ne transformă radical genele atâta timp cât este aplicată corect, în aşa fel încât pe gene nu rămân resturi din aplicator şi genele sunt separate una de alta. Pentru a evita astfel de neplăceri, se recomandă ca, la aplicarea care începe de la rădăcina genelor, să mişcăm în stânga şi în dreapta aplicatorul.
Ulterior, întindem restul de mascara spre vârfuri, cu ajutorul unui pieptene de gene. Sau, dacă nu doriţi să folosiţi un astfel de pieptene, luaţi un şerveţel şi şterge-ţi excesul de mascara de pe aplicator înainte de aplicarea pe gene.


Câteodată, un al doilea strat de mascara ajută la îngroşarea genelor. Atenţie însă: acesta trebuie aplicat înainte de uscarea primului strat, astfel riscaţi lipirea genelor şi vor fi prea încărcate. De asemenea, ondulatorul genelor se foloseşte ÎNAINTE de aplicarea rimmel-ului, NU după. Aceste ondulatoare sunt mai eficiente dacă sunt încălzite înainte de folosire. Aveţi grijă să nu le încălziţi prea tare, deoarece riscaţi să vă "cheliţi" ochii.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons