Sunday, September 18, 2011

13 cele mai bune sfaturi de frumusete internaţionale


Cum să pari mai tânără


“ Întotdeauna, dar întotdeauna aplică cremă de protecţie solară pe mâini şi gât” ne sfătuieşte australianca Sue Devitt, make-up artist şi fondator la Sue Devitt Cosmetics. “ Sunt la fel de importante ca şi faţa , şi sunt primele semne de îmbătrânire. Să acord atenţie acestor puncte mi-a oferit o piele care arată întinerită pentru vârsta mea.”  

Cum să obţii unghii mai frumoase, uşor



E un lucru comun ca franţuzoaicele să consume brânză, nuci, usturoi, şi ceapă. Conţin vitamine care sunt hrănitoare pentru păr şi unghii,” declară Sylvie Beljanski, CEO al Natural Resource International.

Cum să hidratezi mâinile uscate, rapid



“ Bunicul meu m-a învăţat să îmi frec mâinile cu coajă de lămâie rasă” spune Macrene Alexiades-Armenakas, originară din Grecia, dermatolog de meserie. Va ustura, dar se vor vindeca imediat, ca prin magie. E ceva ce practic încă din copilărie.

Cum să oferi echilibrul pielii



“Gelul de curăţare Eve Lom este de bază în Regatul Unit” ,declară aşa zisul guru în frumuseţe în Regatul Unit Nicky Kinnaird. Masaţi-l şi va acţiona precum un gel de curăţare, demachiant, tonifiant şi exfoliant blând. Este  ritualul de dinainte de culcare al multor britanice.

Cum să arăţi exact ca o franţuzoaică



Întotdeauna folosiţi ruj” , ne sfătuieşte Terry de Gunzburg, make-up artist de origine franceză şi creator al By Terry . “Franţuzoaicele nu folosesc mult luciu de buze, ele preferă rujul, de cele mai multe ori roşu, şi niciodată nu-şi părăsesc locuinţele fără.

Cum să realizezi o mască de faţă acasă



“ Măştile sunt o parte importantă din cultura indiană” afirmă specialista în frumuseţe de origine indiană Richa Purohit, director al companiei de îngrijirea pielii Kesari. Pentru pielea uleioasă, ea amestecă o lingură de pudră de lemn de santal ( disponibilă la magazinele bio sau online ), un praf de curcumă şi câteva linguri de suc de portocale. Aplicaţi această mască pe faţă şi gât, lăsaţi-o să se usuce şi clătiţi cu apă rece. Pentru ten normal, folosiţi apă de trandafir în locul sucului de portocale.

Cum să obţii o privire sexy



“ Femeile afgane au ochi foarte frumoşi. Prin tradiţie, un ochi conturat cu kohl-şi nimic mai mult- e modul lor de a se înfrumuseţa” declară Matin Maulawizada, de origine afgană,  director la nivel global pentru Laura Mercier.


Cum să îţi revigorezi pielea



O pulverizare  de apă florală sau tonică de dimineaţă pentru a trezi pielea este parte a ritualului de frumuseţe practicat de oricare din franţuzoaicele ce le cunosc spune Beljanski. „ Deeseori vei găsi o sticlă pe biroul lor, la îndemână pentru a-şi revigora pielea în timpul zilei.”

Cum să estompezi fondul de ten



“ Bunica mea obişnuia să amestece o pată de fond de ten cu o cutie de cremă Nivea pentru a-şi perfecţiona tenul” , spune Maulawizada. Era mai bună decât orice altă cremă hidratantă şi absolut nedetectabilă.

Cum să-ţi întăreşti unghiile instant



“  Un truc vechi este să adaugi un căţel de usturoi decojit şi mărunţit în sticluţa de acetonă” sugerează Tata Harper, specialistă în frumuseţe din Columbia. Acest surprinzător strop de înţelepciune chiar te va ajuta să-ţi întăreşti unghiile.

Cum să obţii un păr de invidiat



Indiencele sunt cunoscute peste tot pentru părul superb. Masajele cu uleiuri speciale pentru păr sunt foarte importante. O dată pe săptămână, aplicăm ulei de cocos, măsline sau migdale pe păr, îl masăm timp de 5 minute, îl lăsăm 10 minute, şi apoi şamponăm. – Richa Purohit

Cum să obţii o piele strălucitoare



„Dieta este, în mod sigur, un element important ce ne influenţează frumuseţea.” – Beljanski
Şi asta include un pahar de vin din când în când, pentru conţinutul ridicat de antioxidanţi şi polifenoli.” Sănătate pe interior, frumuseţe strălucitoare pe exterior.

Creşterea rapidă a părului



„Uleiul de cocos ajută părul să crească lung şi gros.” – spune indianca Pratima Raichur. Masaţi-l pe scalp, lăsaţi vreo oră, apoi şamponaţi.” 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons