Monday, September 12, 2011

Glam look: Episodul 1

Trebuie să recunosc, majoritatea modelelor de pe podium mi se par doar anorexice urâte, trase la faţă şi prin inel, care au inteligenţa unui scarabeu şi privirea unui zombie. Dar, din când în când, mai dau pe net de câte o feţişoară simpatică, aranjată cât să-ţi încânte privirea, în condiţiile în care, la TV nu vezi decât outfit-uri oribile, care numai pentru ieşit pe stradă nu sunt. Eu prefer stilul clasic, simplu, nu pun pe mine decât maxim 3 culori şi îmi aranjez părul în aşa fel încât să nu sară în evidenţă, dar să arate ordonat şi îngrijit. Acesta este primul articol dintr-o serie care îmi va oferi mie prilejul să comentez câteva fotografii, deşi majoritatea merită doar admirate. :)

Enjoy !


Bluza cu model floral este . 


Pur şi simplu ador cum se revarsă părul într-o parte, arată ordonat, îngrijit, se vede că Petra Němcová ştie să atragă privirile printr-un look simplu, stilat şi un outfit mai mult decât elegant.


Jeanşii rupţi s-au purtat anul acesta mai mult ca niciodată. Unele persoane au căzut în penibil însă, îmbrăcând blugi rupţi, tăiaţi excesiv, ce se încadrează în kitsch.




Şi pentru final, adaug faptul că blondul asociat cu un chip aşa de natural şi cu ochii atât de bine definiţi reprezintă o alegere extrem de bună pentru o ieşire în oraş la o cafea sau la o plimbare.  


0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons