Tuesday, September 20, 2011

Fustele Maxi

 Am văzut la puţine persoane, şi asta e un lucru bun. Nu vin bine oricui. E vorba de fustele acelea lungi până în pământ, disponibile în toate culorile, care reprezintă un avantaj pentru fetele care vor un look cât mai feminin, şi totuşi, se tem să poarte fuste cu vedere la picioare. Atenţie însă, eu nu le văd bine decât pe cele care sunt cât de cât slabe, sau mai mici în umeri. Sunt extrem de elegante, dar aveţi grijă cum le asortaţi şi ce alegeţi în partea de sus. Am şi câteva sugestii, culese de prin popor. Voi aţi purta astfel de fuste? 

Ochi de felinăUn machiaj destul de strident, pretenţios, potrivit pentru club, distracţie, destrăbălare. Oferă o aură de mister, pune accentul pe ochi, creează impresia de ochi de pisică. Cu singuranţă va atrage priviri, intrigi, invidie, dar numai dacă este aplicat corect, fără cusur, cu atenţie şi mai ales, CU CAP. 
Nu confundaţi cu Smokey Eyes, deoarece este mult mai dramatic, implică mai mult negru şi nu ai nevoie mereu de gene false, negrul care înconjoară e destul. 
O altă variantă este cea cu tuş, gen Cleopatra. Tuşul se aplică şi pe pleoapa superioară, şi pe cea inferioară.Dintr-un colţ în celălalt. Şi insist, nu-l purtaţi ziua, pe stradă, când ieşiţi la plimbare. Am mai văzut specimene, şi am rămas cu un gust amar. Acest look e potrivit numai seara, sau la evenimente mai elegante, mai classy. Vă înţeleg, vreţi să atrageţi atenţia. Şi eu vreau, dar nu prin fizic. Apelaţi la intelect. Chiar şi atunci când vă machiaţi. :*

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons